Workshops & Presentaties

Effortless coach collega’s Johanna van der Haar en Herma Overweg geven af en toe workshops Moeiteloos leven, hoe doe je dat? Hiermee willen zij hun kennis en vaardigheden dichterbij brengen en iedereen de gelegenheid bieden een begin te maken met moeiteloos leren leven. Hieronder vind je de datum, tijdstip en locatie van elke geplande workshop. Kijk voor meer informatie ook op de gezamenlijke pagina: www.facebook.com/moeitelooslevenhoedoejedat. Je kunt je aanmelden of op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief via deze link.

Moeiteloos leren leven door vijf nieuwe inzichten.

Tijdens deze ervaar-het-zelf-workshop leren wij jou over de 5 nieuwe inzichten die in iedere situatie en altijd op gaan. Niet leven volgens deze inzichten zorgt ervoor dat we ons verdedigen en beschermen tegen de ‘buitenwereld’ en allerlei problemen aantrekken. “We hebben het gevoel dat we aan het overleven zijn”. Wél leven volgens deze inzichten levert ons veel voordelen op in alle gebieden van ons leven: relaties zijn liefdevoller, we ervaren meer succes in ons werk en we voelen ons gezonder. “We hebben het gevoel dat het leven moeiteloos, zoals in een Flow gaat. Wij laten je ieder inzicht ervaren door alle zintuigen er bij te betrekken. We delen informatie, voorbeelden en oefeningen, zodat jij na deze workshop kunt beginnen met het bewust toepassen van:
– verbinding maken
– vrij geven & ontvangen
– de juiste keuze
– je verlangen leven
– jouw unieke bijdrage
Na afloop ontvang je een beschrijving van deze 5 nieuwe inzichten en de oefeningen cadeau! De kosten bedragen € 35,- per persoon en zijn bij aankomst in de zaal alleen contant te voldoen.

Moeiteloos leven door meditatie.

Met deze meditatie workshop willen wij je kennis laten maken met een modern, op het kwantum fysische werkelijkheid en het nieuwe mensbeeld gebaseerd programma.
Mediteren is niet alleen weggelegd voor de beoefende in kleermakerszittende yogi. Mediteren is vertrouwd raken met het ik en met deze meditatie verkrijg je toegang tot het besturingssysteem van je onderbewuste geest. Dankzij deze meditatie kun je vanuit een gedachte, een intentie, in het huidige moment je biologisch systeem leren zich niet langer te vormen naar het beeld van je verleden, maar naar het beeld van wie je wilt zijn. Zoals bijvoorbeeld een vrij mens die werkelijk moeiteloos leeft, veel voldoening haalt uit werk en er fijne relaties en een gezonde leefstijl op nahoudt. Stel dat je weer als een kind zou kunnen zijn, in het opzicht van vrijheid, onbevangenheid en avontuur in het leven?
Voordat we tot de werkelijke meditatie overgaan, delen wij vooraf aan de hand van sheets de nodige kennis, zodat je het hoe en waarom helemaal begrijpt. Immers als je beseft hoe het proces werkt in je systeem slaat het nog beter aan en kun je deze belangwekkende ontwikkeling ook na deze avond voor jezelf blijven herhalen. Je ontvangt na afloop kosteloos het meditatiebestand. Dit programma inclusief de geleide meditatie is voor iedereen geschikt. De kosten bedragen € 35,- per persoon en zijn bij aankomst in de zaal alleen contant te voldoen.

Moeiteloos leven, hoe doe je dat?

Tijdens deze workshop maak jij kennis met de basis voor een Moeiteloos leven. Mensen willen persoonlijke groei doormaken in hun leven, maar velen vechten tegen en vluchten voor de blokkade op hun pad. Het succesvol overwinnen van zo’n blokkade en ‘de volgende fase van groei’ bereiken, wordt als een ware transformatie ervaren.
Mensen kunnen moeiteloos leren leven en werken als ze begrijpen wie ze zijn en hoe hun omgeving werkt.
Mensen zijn een gemeenschap van cellen en door de cellen te leren kennen, leren we onszelf kennen.
Het onderbewuste speelt een grote rol in ons leven, het voert alle routinematige handelingen uit en bevat een database met alles wat we ooit hebben meegemaakt.
Ons hele systeem kan zich in één van de twee biologische staten bevinden, Groei of Verdediging, met heel verschillende resultaten.
De weg hieruit is dat we leren zien dat we, net als de cellen in ons lichaam, niet afgezonderd kunnen leven.
We kunnen leren in het actuele hier en nu te zijn en niet in onze denkende geest te leven, die constant wordt gevoed door gedachten over verleden en toekomst en de mogelijke gevaren.
Twee effectieve hulpmiddelen die we gebruiken zijn de Hartcoherentie als instrument en ‘herbeleving’ als toegangspad tot ons onderbewuste om het te kunnen opschonen van onverwerkte emoties en negatieve programma’s die ons blijven hinderen.
Met deze combinatie kan iedereen een begin maken met de eigen transformatie naar een moeiteloos leven! De kosten bedragen € 10,- per persoon en zijn bij aankomst in de zaal alleen contant te voldoen.