Spelen

Ik ben geboren op 26 september 1970 in Radewijk. Een klein dorpje aan de Duitse grens in Overijssel. Ik groeide samen met mijn drie zussen op bij mijn ouders op onze boerderij. Ook mijn grootouders woonden op hetzelfde adres. Wij hadden en kregen alle ruimte om te spelen met elkaar en met kinderen uit de buurt. Op de boerderij was altijd wel wat te doen.

Leren

Naar school gaan hoorde er nu eenmaal bij, ik kan mij niet herinneren dat ik het leuk vond. Pas toen ik mijn eerste loopbaan had, begon ik het leuk te vinden om opleidingen te volgen die met mijn werk van doen hadden en waardoor ik mij kon verbeteren. In die tijd haalde ik ook mijn Middenstandsdiploma voor het geval ik ooit nog eens een eigen onderneming zou willen beginnen.

Werken

Ik was een echte banen-hopper, totdat ik mijn werkplek in de Volkshuisvesting helemaal gevonden had. Ik werkte voor verschillende woningcorporaties in Nederland en volgde opnieuw enkele opleidingen. Ik had het in deze sector zo enorm naar mijn zin, dat ik dacht er tot mijn 65ste te blijven werken.

Lief hebben

Op mijn 28ste ontmoette ik mijn man Martin. In die tijd woonde ik in Noordwijkerhout. We wisten allebei niet dat het nog kon, maar heus we werden smoorverliefd. Voor hem verhuisde ik terug naar Hardenberg. Onze liefde kreeg handen en voeten in de vorm van een zoon en daarna een dochter.

Ondernemen

Mijn schoonouders hadden een kleine camping die mijn man en ik samen overnamen. Al snel werd duidelijk dat de uitbreiding van ons Natuurkampeerterrein De Klashorst alleen door ons samen gerealiseerd kon worden. Ik beëindigde mijn loopbaan bij de woningcorporatie en vond de Effortless Coach Opleiding om mij en ons verder te ontwikkelen als zelfstandige ondernemers.

Reizen

Onze favoriete vakantiebestemming is Scandinavië. De meeste inspiraties voor ons Natuurkampeerterrein komen uit Noorwegen, Denemarken en Zweden vandaan. Ik geniet daardoor vooral van mijn eigen bestemming, waar vrije tijd én vrijheid mijn werk zijn geworden. De mooiste reis die ik heb mogen maken is de ontdekkingsreis van overleven naar een moeiteloos leven, want deze is onbegrensd!