Moeiteloos Voornemen

2013! Een nieuw jaar, een nieuw begin. Heerlijk vind ik het om ergens opnieuw aan te beginnen. Een nieuw schooljaar met nieuwe schriften, net gekafte boeken en scherpe potloden of een nieuwe baan met nieuwe mensen en nieuwe werkwijzen. Nu staat er zelfs een nieuwe eigen praktijk, gericht op het nieuwe tijdperk en met een nieuwe website klaar om gedeeld te worden.

Goeie voornemens passen voor mij niet meer bij een nieuw begin. Voornemens hebben in zich dat ze niet gerealiseerd worden, want anders zouden het geen voornemens zijn. Als ik terugkijk op hoe mijn leven tot nu verlopen is, dan zijn het niet mijn voornemens, maar mijn intenties die ervoor zorgen, dat ik ben wie ik ben, doe wat ik doe en krijg wat krijg en weet ik achteraf, dat alles wat ik heb “bereikt” het intentie is van wat ik zelf bewust of onbewust heb gewenst.

Op basis van nieuwe inzichten over de werking van verbonden energievelden, verdwijnt het onbewuste meer naar de achtergrond. Wij denken soms geen invloed te hebben op onze omstandigheden of zijn ons er niet van bewust en daarin zit precies de crux. Ons denken is door allerlei factoren fors beïnvloed en bepaalt voor een heel groot deel hoe ons leven verloopt. Wil je je wensen dus graag in vervulling zien gaan, let dan goed op hoe je ze formuleert en spreek je gedachten tegen als deze je zouden zeggen, dat het onmogelijk is.

Mijn wens met Coach To Nature is mensen te helpen bij hun groei en verandering naar een leven vanuit balans, via proces naar meer vervulling.