Effortless Coaching Field Weekend

Sinds de start van de ECOpleiding organiseren wij jaarlijks het Effortless Coaching Field Weekend voor het Landelijk Netwerk Effortless Coaches en afgelopen weekend was dit voor de vierde keer op Natuurkampeerterrein De Klashorst. Tijdens dit weekend was er weer volop gelegenheid elkaar verder te leren kennen, workshops en presentaties te doen en ervaringen te delen. Erg blij word ik wanneer ik mijn groepsgenoten Nancy, Erika en Margreet uit de allereerste cursus ook weer zie. Het programma was open en vulde zich spontaan. Adriaan was er vrijdagmiddag het eerst en de twee stoeltjes voor zijn tent nodigden mij gelijk uit voor een ontdekkingssessie: hoe overleef ik ‘overvloed’? Door meer tijd voor mijzelf en mijn gezin te nemen en hoe ik dit ging doen… Om die reden leek het mij goed om ook zelf mee te gaan met de boswandeling en liet Cunera mij inzien dat ik meer mag ontvangen. Ik kwam steeds meer aan bij mijzelf en in dit wederom zonnige en fantastische weekend. Ik kan zo genieten van genietende mensen en van moeiteloos zijn, al het andere is inderdaad objectreferentie. Margreet had haar meetinstrumenten mee voor de hart-coherentie, met Paul werd het polariteitenspel gespeeld en samen met de kinderen hebben we kunnen zen-tanglen met de tekenspullen van Cunera. Zelf heb ik met de Vijf elementenmeditatie mogen ervaren hoe mijn geluid en tempo overkomt. DANK jullie wel iedereen voor de bijzonder fijne gesprekken, voor wie jullie ZIJN én veel succes, maar bovenal veel liefde en plezier met alles wat wij te doen hebben.

13418861_1084128684987931_5264223956471754574_n