In mijn coachingsprogramma’s bepaal jij de agenda. Ik begeleid je een periode van waar je nu bent, te komen naar waar je wilt zijn, dat kan drie maanden zijn, of een jaar, net zo lang als jij van mijn diensten gebruik wilt maken, totdat je werkelijk je bestemming hebt bereikt. Effortless Coaching is gebaseerd op vijf aandachtsgebieden in het leven:

concretiseren van je diepere ambities en wensen;

haalbare acties om je doelen te realiseren;

vaardigheden om je acties te kunnen uitvoeren;

afstemmen van omgevingsfactoren die mee of tegen werken;

beheersing van je psychologie en fysiologie.


Ons eerste gesprek is een ontdekkingssessie.
Dit ongeveer anderhalf uur durende gesprek geeft je al veel inzichten over jouw gewenste levenssituatie en de brug die gelegd gaat worden om er te komen. Op basis van dit gesprek, stemmen wij samen al dan niet het coachingsprogramma af.


Hartcoherentie

Ieder gesprek of workshop starten we met Respiroguide Pro, een korte oefening geleide ademhaling om in een staat van hartcoherentie te komen.

“Hartcoherentie is de Balans staat van het autonome zenuwstelsel, waarin je je prettig voelt, los komt van angst, spanning en stress, en tegelijkertijd met een helder hoofd, een wakker lijf en een open hart in de wereld staat.”


Het samenwerkingsverband
Wij zien elkaar misschien wekelijks of eens in de twee of drie weken, maar tussendoor ben ik ook bij je en altijd benaderbaar. Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren. Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Een avontuur van groei, van vrijheid en het doen van dingen waarvoor je in dit leven bent. Wanneer dit is wat je werkelijk wenst, kunnen wij bijna altijd samen een regeling treffen waarin jij je dit coachingsprogramma kunt permitteren.